Hyvää ruokaa ja historiaa

Lähi- ja viliruokaa

Ravintola Turengin Asema on juhlien, kokousten ja päivällisten upea pitopaikka.
Palvelemme syksystä kevääseen tilauksesta.

Kesällä ravintola on auki 27.8. saakka
KE-SU klo 12 alkaen
Keittiö ottaa tilauksia klo 12-18
Ravintolan terassi palvelee sään ja tarpeen mukaan myöhempään

Ravintolamme ruoan alkuperä on siis suomalaisilla pelloilla, metsissä ja järvissä, lähellä tuotettua.

Hattula Hereford liha on nuremella tuotettua, Janakkalan Korpiylängön hunajassa maistuu metsä, glögi tehdään paikallisesta kylmäpuristetusta aroniamehusta ja alkumaljassa helmeilee horsmankukan fuksia tai voikukan raikas keltaisuus. Perinteisiä raaka-aineita käytetään innovatiivisesti, maista vaikka 100 % rukiista toscapiirasta tai täytekakkua.

Tutustu valmiisiin menukokonaisuuksiin ja buffet-pöytää unohtamatta. Vuoden 2017 uutuus on kolmen ruokalajin päivällinen luonnossa. Yhdessä tehden ja luonnosta nauttien.

Isän- ja äitienpäivää, vappua, pääsiäistä, itsenäisyyspäivää, loppiaista juhllimme asianmukaisin menoin. Katso Ajankohtaista. 

Nauti kaikilla aisteilla, näe, kuule, tunne, maista, haista - ja opi siinä ohessa jotain uutta. Ruoan alkuperästä, sen tuotannosta, Suomen historiasta tai siitä, miten 150 vuotias asemavanhus säilyy vielä toiset 150 vuotta.

Olemme  myös esteetön ravintola - kerro etukäteen tarpeenne.

Varaa ja kysy lisää
tilaisuus@turenginasema.fi
Soita: 0407694444

Katso kuvia Ravintola Turengin Asemalta