Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Pääsiäisviinit ja menu 25.3.

  • Turengin Wanha Asema Asematie 6 14200 Turenki Finland (kartta)

Pääsiäinen on suuri ruokajuhla ja sen runsaat ruoat ansaitsevat arvoisensa viinit. Kunniapaikasta pääsiäisen juhlapöydässä kilpailee kaksi viiniparia, joista parin toinen on viini uudesta maailmasta ja toinen vanhan viinimaailman klassikko Jälkiruoan kanssa on “pyhää viiniä” Italiasta .

Viinit nautimme kolmen ruokalajin menun kanssa. Illan aikana tarinaa pääsiäisen ruokaperinteestä ja sen symboliikasta, sekä runsaasti vinkkejä omaan juhlapöytään. Viinit nautimme kolmen ruokalajin menun kanssa, jonka on suunnitellut ja toteuttaa keittiömestari Atte Karppinen. Menu julkaistaan lähempänä.

Tastingin ja menun yhteishinta 80€

Valitse ilmoittautumisen lisäksi SEKÄ viinitasting ETTÄ ruoka kaikille osallistujille. Tuotteet on laitettu erikseen eri alv-kannan vuoksi. Ruoat valmistetaan laktoosittomana, erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan etukäteen. Ruokahankintojen vuoksi perimme raaka-ainemaksun 20€ , jos peruutus tapahtuu 3 päivää tai myöhemmin ennen tapahtumaa. Peruutus linkin kautta 3 päivää aiemmin. Tätä myöhemmät peruutukset tilaisuus@turenginasema.fi tai 0504753740

Varaa paikkasi: https://liikuttajat.fi

Aikaisempi tapahtuma: 11. maaliskuuta
Avoimet ovet 11.3.